Copyright infringement

Bryllupsfotografering – en oplevelse for livet

 

Det hele starter nogle måneder inden brylluppet, hvor vi på et formøde, lærer Jer at kende.
Derefter laver vi en aftalt aftale om hvilken typer billeder der skal tages, hvem og hvornår, og specielle ønsker/hensyn klares også.

Alt dette ender ud i en egentlig kontrakt, hvor alt der er aftalt står på, det er Jeres sikkerhed for at jeg leverer det vi har aftalt.

På bryllupsdagen, søger jeg altid for en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor jeg som professionel fotograf sørger for, at i som brud og brudgom har de bedste forudsætninger for at agere og være til stede foran kameraet.

Skulle jeg blive forhindre i tilfælde af sygdom, prøver jeg gennem mit landsdækkende netværk, at sende en anden fotograf til at klare opgaven.

 

Udtalelse fra Maj og Alexander

Det var en helt uforglemmelig oplevelse at få taget billeder til vores bryllup, og vi taler stadigvæk om, hvor hyggeligt det var.

Vi kan på det varmeste anbefale Mogens som bryllupsfotograf 

Find den rigtige bryllupsfotograf

Spm og svar om bryllupsfotografering

Mogens havde en åben tilgang og var med på alle vores (skøre)idéer til de forskellige billeder vi ønskede.
Der blev optaget videoer, taget bryllupsbillede og billeder af hele dagen, fra kirke til natmad, af både os og alle vores gæster. Mogens tager ikke opmærksomheden, men blender fint ind blandt gæsterne.
Vi fik efterfølgende alt materiale tilsendt digitalt, så vi selv kunne udvælge til print mm. Mogens arbejder meget professionelt, og havde en masse gode idéer til lokationer, opstillinger osv. Tusind tak for at forevige vores uforglemmelige dag!

Hilsen Sara og Martin, Vejle

 

Kontakt mig for en uforpligtende snak, om Jeres store dag.

Jeg tager normalt også telefonen om aftenen.

Pin It on Pinterest