Copyright infringement

Sådan gør vi i fotostudiet

Inden du møder op til den aftalte tid, skal du være opmærksom på om du eller andre der skal med føler dig syge.

COVID-19 kan vise sig med feber, hoste eller vejrtrækningsbesvær.

Oplever du dette skal du IKKE møde op, men kontakte os på 6167 2887, for at melde afbud, og du kan melde afbud helt op til 30 min før fotograferingen.

 

Før du møder op gør vi flg.:

  • Alle håndtag og flade overflader såsom borde og diske  af sprittes
  • Toiletter og håndvaske af sprittes

Der står håndsprit i alle de rum som du har adgang til, hos Careteam Fotografi. Er du mest tryg ved mundbind, så bærer vi alle mundbind.

Fotografen bruger enten mundbind eller CE-godkendt mundvisir, da han ofte skal tæt på børnene for at rette på en kjole, eller flytte dem lidt.

Vi følger til enhver tid regeringens regler og opfordringer til god skik omkring covid-19.
Er der noget du er i tvivl om efter at have læst denne side, må du endelig kontakte os på tlf. 6167 2887 (hverdage 8.30-16.00) eller e-mail: kursus(@)careteam.dk.

 

Krav om fremvisning af coronapas

Du skal fremvise coronapas, når du kommer.

Ved coronapas forstås dokumentation for:

  • En negativ covid-19-test foretaget maks. 72 timer før ankomst. Testen kan både være foretaget som en PCR-test eller en antigentest.
  • En positiv covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 12 uger gammel.
  • Et gennemført vaccinationsforløb mod coronavirus/covid-19. Et vaccinationsforløb anses for gennemført 14 dage efter den afsluttende dosis.

Dokumentation kan fremvises i både papirformat og elektronisk.

Inden du kommer, af spritter jeg håndtag, toilet, håndvaske, dankortterminal og der er naturligvis krav om at du bruger den tilgængelige håndsprit før vi går i gang.
Du behøver ikke at røre noget under dit besøg i klinikken, undtaget ved evt.  toiletbesøg  (som er af sprittet inden du kommer) og hvis du betaler med VISA, hvor du skal taste kode på terminalen der også er af sprittet.

 

Fotostudiet:
Vi har noget legetøj som børnene kan muntre sig med, men I må også gerne tage Jeres eget legetøj med. Hvis i bruger af legetøjet i studiet, skal børnene
af spritte før de bruger det, og igen efter de har brugt det. Det er lidt besværligt, men i disse covid-19 tider, ser vi ikke andre udveje.

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Fotograf: Mogens Christensen, Løgstør

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg kunder eller udenfor kontortiderne, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (gerne samme dag).

4 + 14 =

Vigtig GDPR info:
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig.
Læs vores persondatapolitik

Pin It on Pinterest