Copyright infringement

Fotograf til konfirmationen

Den store dag hvor du kommer i de voksnes rækker, bliver både spændende og festlig.

Derfor foreslår vi at konfirmationsfotograferingen foregår før selve dagen , evt samme dag som pigerne skal til prøve opsætning at håret hos frisøren.
Ligeledes kan den også sagtens foregå når du allerede er blevet konfirmeret. Det giver os også langt mere tid til at lave den fede fotografering.

Studiofotografering og udendørs fotografering med dig. alene, som konfirmand, laves som en model fotografering, med flere forskellige opstillinger på flotte og seje måder.
Så kan vi fotografere dig fra dine bedste sider. Der er naturligvis også mulighed for tøjskift, f.eks. til dit Blå mandags tøj.

Studiofotografering og udendørs fotografering til konfirmation, sammen med dine søskende og forældre er også meget mere afslappet når gæsterne ikke venter på at festen skal starte.
Selvfølgelig er der mulighed for at du kan blive fotograferet på konfirmations dagen. Så er det bare vigtigt med planlægningen af fotograferingen, så tiden for bookingen kan overholdes.
Det kræver så også en god planlægnng fra dig og dine forældres side.

Det kan jo også være at du selv har nogle foreslag til hvordan eller hvor vi skal fotografere dig. Så ring til mig på 6167 2887 og lad os få en snak om, din idé.

Ønsker du dig en rigtig professionel fotografering hos en fotograf der har virkelig god erfaring og mange års øvelse i at lave billeder af høj kvalitet og billeder som kan holde i virkelig mange år, så kan du med fordel vælge Careteam Fotografi.
Vi tager billeder både i studiet og udendørs.

Når du booker en tid er det vigtigt at du tænker over hvor meget tid der skal bruges:

Vælger du almindelig tid er der god tid til at blive fotograferet med et par forskellige opstillinger i dit konfirmationstøj.
Vælger du forlænget tid, er der mulighed for at få familien med til nogle billeder og dig selv på resten af billederne. Hvis du ikke har familien med på billederne, er der god tid til f.eks. at skifte til andet tøj undervejs, eller mange flere opstillinger.
Vælger du ekstra lang tid, er der tid til det hele, og vi kan være endnu mere kreative med lys og opstilling og tøjskift.

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Fotograf: Mogens Christensen, Løgstør

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg kunder eller udenfor kontortiderne, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (gerne samme dag).

6 + 11 =

Vigtig GDPR info:
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig.
Læs vores persondatapolitik

Pin It on Pinterest