Copyright infringement

Photoshop begynder

 

Grundkursus i billedbehandling med Photoshop Elements

 

Photoshop Elements er for dig som gerne vil forbedre billederne fra dit kamera. Photoshop Elements er et rigtigt godt valg for alle fotoamatører fordi det er billigt at komme i gang med, der findes i tusindvis af “tutorials” = vejledninger på nettet, samt efterhånden meget trykt materiale på dansk.

Du kan fremstille billeder af samme høje kvalitet som i storebroderen Photoshop CS, og Photoshop Elements tilbyder samtidig en mere overskuelig brugerflade og helt genialt en lang række automatiske værktøjer, der gør arbejdet med dine billeder enkelt og overskueligt.

Kursusindhold:
I gang med Photoshop Elements, gennemgang af Quick- Guidet og Full Edit. Vi kigger på Smart Fix, Lightning, Color, Balance og skarphed. Vi arbejder med markeringer, ligesom vi kigger på forskellige markerings redskaber. Vi kigger på RAW filer og hvordan man billedbehandler disse filer. Vi arbejder også med retouchering og reparation af billeder.

Arbejde med dine egne billeder:
På kurset arbejder vi på testbilleder, men du får selvfølgelig også mulighed for at billedbehandle dine egne billeder.

Kurset er for begyndere:
Kurset er for begyndere der enten kun har prøvet meget lidt billedbehandling eller slet ikke har billedbehandlet før.

Du bruger din egen bærbare PC:
Der arbejdes på din egen bærbare PC, som du medbringer på kurset. Der arbejdes ligeledes med testbilleder der fremsendes til kursisterne inden kursusstart.

Maksimalt 8 deltagere:
Der er plads til maksimalt 8 kursister på dette dagskursus. Det er vigtigt at der er tid til at komme rundt til alle kursisterne når der er problemer.

Super kursus i Photoshop Elements. Mogens er god til at forklare og fortælle hvordan man kan bruge det i dagligdagen. Uden tvivl at hans interesse og viden om fotografering kan bruges her.

Tak for en kanon dag.

Brian Brødsgaard

Levede helt op til forventningerne

Super inspirerende kursus og nemt at få hjælp.

Rikke Lundgaard Jensen

Pin It on Pinterest