Copyright infringement

Loven om GDPR er en beskyttelse af dine dine oplysninger ikke bliver misbrugt.
Når du udfylder formularen skal du tilkendegiver du overfor mig, om og i så fald, hvor længe jeg skal opbevare dine billeder, og om jeg må bruge udvalgte fotos i min fremtidige amrkedsføring, i annoncer, sociale medier, reklamematerialer o.s.v.

Kontakt mig endelig hvis du/I har spørgsmål til denne samtykkeerklæring. Ønsker du at trække din samtykkeerklæring tilbage, kan det gøres ved at du kontakter mig personligt. Vær opmærksom på, at der vil være en række ydelser, som ikke kan leveres uden samtykke.

Samtykkeerklæring

  • Ved at underskrive denne erklæring giver jeg samtykke til, at Careteam Fotografi, CVR: 30622472, behandler følgende personoplysninger om mig når jeg har købt fotografering hos selskabet, som jeg ønsker selskabet skal behandle og opbevare for mig i relation til eventuel genskabelse af filer:
  • Date Format: DD dash MM dash YYYY
  • Hvis ikke du er momsregistreret skriv da dit navn
  • Har du ikke fået et ordrenr. af os, springer du dette felt over
  • Jeg kan til enhver tid rette kontakt til Careteam Fotografi med anmodning om indsigt i de personoplysninger Careteam Fotografi har om mig, gøre indsigelse mod behandlingen, kræve berigtigelse, sletning eller blokering af personoplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen. Jeg bekræfter ved min underskrift på denne erklæring, at jeg:
    • Er indforstået med, at Careteam Fotografi behandler de nævnte personoplysninger om mig
    • At personoplysningerne ikke videregives til tredjeparter
    • Er gjort opmærksom på, at jeg kan klage over behandlingen af mine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, telefonnummer: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk
    • Er indforstået med, at det er frivilligt at underskrive denne samtykkeerklæring. Hvis jeg ikke underskriver erklæringen, vil Careteam Fotografi slette mine billeder efter endt samarbejde.
    • Til enhver tid kan tilbagekalde mit samtykke med den konsekvens, at Selskabet sletter billeder, og alle oplysninger.

Careteam Fotografi
v/Mogens Christensen
Kollegievej 7
7300 Jelling
CVR: 3062 2472
Tlf.: 6167 2887
E-mail: mogens(@)careteam.dk

Pin It on Pinterest