Copyright infringement

Forenings APP

Med en App til Jeres antenneforening, giver du jeres medlemmer endnu en god grund til at være medlem af foreningen. Kontakten til Jeres medlemmer bliver løftet gevaldigt med en App.
I bestemmer selv hvilken information i vil lægge i Appén, men der er også mulighed for at Appén henter indhold fra udvalgte sider på Jeres eksisterende hjemmeside, så skal der kun vedligeholdes et enkelt sted.

Push beskedder
Når i ønsker det kan i “pushe=skubbe” meddelelser ud på brugernes Tablets og Smartphones. Det kan være både planlagte men helt specielt pludseligt opståede problemer i nettet. De kan nu sendes ud så medlemmet er forberedt på at der kan være problemer når man, f.eks. kommer hjem fra arbejde.
Der kan lægges flere forud definerede beskedder ind i systemet, så man med ganske få klik kan tilpasse og udsende beskedder. Eksempel: “Vi har problemer med TV-signalet i østbyen, udbedring af fejl er i gang”

SMS beskeder
Der er naturligvis tænkt på de medlemmer der IKKE har en Smartphone, så tilmelding via SMS i Appén eller via link fra jeres hjemmeside er muligt.
Sådan ser tilmeldingen ud: http://www.jellingnet.dk/foreningen/jellingnet-appen/
I højre side nederst.

Kan jeg prøve det af?
Ja det kan du. Du kan hente Jellingnets App, med fuld funktionalitet og i ro og mag teste hvordan det virker.

Appen findes til Android og Apple Tablets og Smartphones.
Søg efter “Jellingnet” i din Appstore.

Kan jeg få mere at vide?

Ja det kan du, kontakt Mogens Christensen på 6167 2887, for svar på dine spørgsmål.

Pin It on Pinterest