Copyright infringement

Fotograf Løgstør, Vesthimmerland og Jammerbugt

ERHVERVSFOTO

Hos Careteam Fotografi har vi en passion for at skabe stærke visuelle fortællinger for virksomheder.

Vi tilbyder professionel fotografering, video- og drone optagelser, der viser din virksomheds personlighed, værdier og kompetencer.

Uanset om du har brug for billeder til din hjemmeside, tryksager eller sociale medier, kan vi hjælpe dig med at fange din målgruppes opmærksomhed og tillid.

Erhvervsfotograf Løgstør - Himmerland

FOTOABONNEMENT

Med en abonnementsaftale sikrer du dig og din virksomhed, at der altid er aktuelle billeder i dit billedarkiv.
Uanset om du har brug for friske og relevante billeder til din nyhedsmail, dine sociale medier, din hjemmeside, din interne kommunikation eller dine brochurer, får vi taget billeder i din virksomhed eller af opgaver din virksomhed udfører. 

Hver måned får du opdateret dit billedarkiv med nye og spændende optagelser, så du altid har noget nyt at byde på. Med en abonnementsaftale slipper du for at bekymre dig om at finde relevante billeder, og du sparer både tid og penge.

Drone foto og video

DRONE FOTO- OG VIDEO

Med dronefotos og videoer får du ikke bare nye vinkler og perspektiver på dine billeder, men også en unik oplevelse af din verden.

Et dronefoto kan vække interesse, skabe indtryk og fortælle historier, som du aldrig ville kunne med et almindeligt kamera.

Uanset om du vil bruge dronefotografering til dokumentation eller markedsføring, kan du vise dine fysiske lokationer, bygninger, ejendomme, produkter i funktion (maskiner) osv. på en ny og spændende måde.