Copyright infringement

Foto kursus for begyndere

Fotokurser afholdes i hele Danmark.

Gør som mange hundrede tidligere kursister siden år 2000.
Deltag i et foto kursus hos Careteam Fotokurser

Er du klar til at få meget mere ud af dit kamera,
og samtidigt lære at tage bedre billeder?
Deltag på et fotokursus hos
Careteam Fotokurser

GARANTI

Jeg garanterer at du er bedre til at tage billeder, efter du har deltaget på dette kursus

Foto kursus for begyndere
  • Foto kurset henvender sig til alle der holder af at fotografere, og synes man har behov for at få teknikken helt på plads, eller trænger til et frisk pust til hvordan du tager dine billeder.
  • Du bliver undervist af en erfaren professionel fotograf/kursusleder der forstår at holde teknikken forståelig for alle deltagere.
  • En afgørende forskel på dette foto kursus og andre foto kurser, er at du har kameraet i hånden på en stor del af kurset.
  • Dette gør at du for det første bliver meget mere fortrolig med dit kamera, men også at du husker det du har lært meget bedre.

 

 

 

Hvad skal alle de knapper mon bruges til?

 

Kender du fornemmelsen, du har købt et godt kamera, har taget mange billeder, mest på AUTO og alligevel er du ikke helt tilfreds.

Det er ligesom der mangler noget. Du spørger måske dig selv:

 

  • Hvad er det, de der kan tage gode billeder, de gør?
  • Hvad er det der gør, at baggrunden er uskarp?
  • Hvordan tager man så gode billeder af solnedgange?

Hej Mogens.

Du skal have tusind tak for en virkelig god og udbytterig dag!
Du er en rigtig god formidler og det, der før kurset virkede helt uforståeligt fik du gjort både tilgængeligt og anvendeligt.

Jeg glæder mig til at få meget mere glæde af mit kamera og vil holde øje med de kurser du udbyder og vender helt sikkert tilbage.

Mange venlige hilsner og god søndag,

Anita Klindt

(Små hold maks. 16 deltage


Kursusindhold:

På fotokurset lærer du at tænke over dit motiv, inden du tager det. det gør at dine billeder kommer til at fortælle en bedre historie, og den type billeder bliver husket.

På fotokurset arbejdes der med både den praktiske del og den grundlæggende teori lige fra god billedkomposition med gyldent snit, til at forstå og arbejde med den grundlæggende teknik, sådan at dine billeder bliver bedre.

Kurset veksler mellem den grundlæggende teori, der bliver forklaret på et niveau hvor alle kan være med., også selvom du har købt dit kamera for få dage siden. Der bliver vist en lang række billeder der understøtter kursusholderens materiale. Der er mange praktiske øvelser, hvor vi går udenfor og arbejder med dit kamera, og prøver forskellige problemstillingerne af. Det kan være at lære hvordan man tager gode indendørsbilleder hver gang, eller hvordan man fremhæver motivet ved at lave en lille dybdeskarphed i billedet.

Du kommer til at lære meget på dette kursus, hvor du med gentagne øvelser bliver mere fortrolig med dit kamera, og når kurset er færdigt, garanterer jeg at du tager bedre billeder end du gjorde før kurset.

Samtidigt har du fået bedre styr på lukkertid, blænde, ISO, OG hvordan du laver en god billedkomposition, og meget mere samt de vigtigste knapper på dit kamera.

Dette begynderkursus er tilpasset gennem de sidste 20 år, og er afholdt for mere end 700 kursister, over hele Danmark, samt på Grønland.

Kommer du fra Sjælland eller Fyn?

Tag en overbnatning i Løgstør, der er mange fantastiske fotografiske lækkerier og der er kun 20 min kørsel til naturreservatet Vejlerne.
Vi kan varmt anbefales Kanalens Bed & Breakfast, hvor du kan få en overnatning fra Kr. 350,-.  https://www.kanalensbedandbreakfast.dk/

Tidligere kursister skriver om kurset:

Wow for en weekend

Hele tiden var du nærværende Mogens og kom med gode råd, og endda bundne opgaver. Den er ikke længere, end at jeg aldrig har taget så gode actionbilleder før.

Tusind tak Mogens, du har fået en ny fan

Jens Mikkelsen

Vejle

Fantastisk kursus for mig

Kursets opbygning i teori og praktisk udførsel af det indlærte, giver virkelig anledning til, at afprøve teorierne og spørge Mogens om yderligere problemstillinger. Kursusstedet er velvalgt, med hensyn til beliggenhed og muligheder for planlagte aktiviteter.

Sammy Andst

Lyngby

Kort sagt, enkelt og præcist

Før jeg deltager i kursus her i Nuuk (april 2013) , jeg tænke på at måske jeg vil ha’ det lidt svær til at forstår
( især jeg haft ingen formel dansk undervisning) men i det to-dages kursus, jeg lært mig som jeg ikke forventer.

Dani Henriksen

Nuuk

Du kan godt glæde dig

Mogens er en formidler af Guds nåde. Jeg kom hjem, opløftet og med mod på at fotografere igen, og dertil med rygsækken fyldt med vise ord og tricks.

Steen Lehmann

Tune