Copyright infringement

Tag dit næste fotokursus hos

CARETEAM 

FOTOKURSER

Professionelle fotokurser afholdes over hele Danmark
Over 400 afholdte fotokurser siden år 2000

Alle fotokurser afholdes efter aftale for enkeltpersoner eller som egentlig holdundervisning.
Kan du skaffe 8-10 personer eller flere, afholder jeg gerne kurset i din virksomhed, klub, personaleforening etc. Jeg kommer over hele Danmark.

Foto- og fotorelaterede kurser

fotokurser

Begynderkursus (væk fra auto)

Foto kurset henvender sig til alle der holder af at fotografere, og synes man har behov for at få teknikken helt på plads, eller trænger til et frisk pust til hvordan du tager dine billeder.

Du bliver undervist af en erfaren professionel fotograf/kursusleder der forstår at holde teknikken forståelig for alle deltagere.

En afgørende forskel på dette foto kursus og andre foto kurser, er at du har kameraet i hånden på en stor del af kurset.
Dette gør at du for det første bliver meget mere fortrolig med dit kamera, men også at du husker det du har lært meget bedre.

Læs mere om dette kursus

Blitzfotografering (Indendørs)

På dette kursus bliver du fortrolig med at bruge din blitz til indendørs fotografering.

Indhold på kurset:

  • Sådan fungerer blitzen sammen med dit kamera
  • Kan man nøjes med den indbyggede blitz?
  • Sådan undgår du røde øjne på dine billeder
  • Gode råd til bedre billeder med blitz
  • Billigt tilbehør der kan give bedre billeder

Du kommer til at prøve det vi gennemgår på kurset, på dit eget kamera, det er din sikkerhed for at du husker indstillingerne bedre, efter kurset.

Forudsætning for deltagelse:
At du har et kamera med blitz
(Har du en ekstern blitz har du en stor fordel, men har du indbygget blitz er du naturligvis også velkommen)

Bedre billeder med mobilen

På dette praktiske fotokursus lærer du, hvordan du gør dine mobilbilleder bedre, både med  hensyn til lys og mørke, men også i forhold til opbygningen  af dine billeder.

På dette kursus lærer du, at:

 • blive komfortabel med at bruge dit mobilkamera ude og inde.
 • udnytte alle features i mobilkameraet.
 • bruge andre kamera-apps, som giver dig endnu bedre billeder og redigeringsmuligheder.
 • efterbehandle billederne direkte på telefonen, så de er klar til brug.
 • anvende lys og andre teknikker for at lave mere end bare snapshots.

Kurset er for dig

Kurset er udviklet til dig, der ikke interesserer dig for teknikken, men bare ønsker at kunne tage bedre billeder i enhver situation.

Sådan foregår undervisningen

Kurset fokuserer på at du lærer at tage bedre billeder, og er praktisk anrettet. Det betyder at du kommer til at bruge dit kamera hele tiden på kurset, dette sikrer dig at du efterfølgende husker hvad du har lært.

Vi forventer, at du er fortrolig med at håndtere en nyere smartphone på almindeligt brugerniveau.

 

Billeder til sociale medier

Det kræver ikke den store erfaring med webshops og e-handel at indse, at produktbilleder spiller en ret stor rolle i forhold til dine kunders købsadfærd. Som udgangspunkt er det vigtigt, at det du f.eks vil sælge på den Blå Avis, fremstår pænt og præsentabelt på din webshop. Det skaber i alle tilfælde de bedste betingelser for at du får solgt din vare.

Hvis du vælger at lave dine egne produktbilleder, er det i første omgang smartest at lave billeder i en konsekvent og ensartet stil og kvalitet. Der er en grund til, at de helt store webshops hyrer professionelle fotografer til at skyde unikke og imponerende produktbilleder. Det kræver mange ressourcer og er meget dyrt! Det er de færreste webshops, der har midlerne til den slags. Derfor er det – uden at ødelægge drømme og høje ambitioner – smartest at fokusere på at lave produktbilleder i en simpel, men konsekvent kvalitet fremfor at sætte al tid og ressourcer ind på at lave helt perfekte billeder.

 

Kurser i billedbehandling

Fotokurser

Photoshop Elements (Begynderkursus)

På dette kursus lærer du hvordan du gør dine billeder bedre.

På kurset lærer du flg.:

   • Fjerne røde øjne
   • Beskære dine billeder
   • Rette en skæv horisont op
   • Lave for mørke billeder lysere
   • Lave for lyse billeder mørkere
   • Forstærke eller formindske farver
   • Gøre billederne skarpe
   • Gemme billeder til brug til hjemmesider, e-mails o.s.v.

Vi bruger programmet Adobe Photoshop Elements, som er det mest solgte billedbehandlingsprogram i verden.

Efter kurset vil du have en række værktøjer, der gør at du kan lave faktisk alle dine billeder bedre, end dem der kommer ud af dit kamera.
Du vil også have kendskab til en lang række automatiske indstillinger i programmet der kan hjælpe dig til endnu flere muligheder i programmet.

 

Få bedre skarphed og farver i dine billeder

På dette aften kursus kigger vi på hvordan du kan få farverne bedre og får større skarphed i dine billeder.
I langt de fleste tilfælde klarer kameraets automatiske indstillinger det ganske hæderligt, og man synes faktisk at billederne ser fine ud.
Når man har arbejdet med billedbehandling i et stykke tid, ved man også at faktisk alle billeder, kan blive bedre ved bare en lille smule billedbehandling.

 

Vi arbejder i lag i Photoshop

Når man har arbejdet med billedbehandling i et stykke tid, får de fleste behovet for at komme skridtet videre, og her er lag en god ting at kende. Det er næsten umuligt at arbejde professionelt i Photoshop Elements uden at forstå hvordan lag/layers funger. Lige meget om du ønsker at lave en farve ændring af dit billede, en frihånds tegning, m.v, vil du have glæde af at kunne arbejde med lag.

 

Fritskæring af billeder i Photoshop Elements

At kunne fjerne baggrunden på et billede, giver mulighed for at bruge dette i et andet billede og på den måde lave manipulation.
Det kan være fint til fødselsdags kort m.v, samt billeder til brug i blogs og på hjemmesider.

 

Fantastisk kursus for mig

Kursets opbygning i teori og praktisk udførsel af det indlærte, giver virkelig anledning til, at afprøve teorierne og spørge Mogens om yderligere problemstillinger. Kursusstedet er velvalgt, med hensyn til beliggenhed og muligheder for planlagte aktiviteter.

 

Sammy Andst – Lyngby

I kan godt glæde jeg jer.

Mogens er en formidler af Guds nåde.

Jeg kom hjem, opløftet og med mod på at fotografere igen, og dertil med rygsækken fyldt med vise ord og tricks.

Steen Lehmann

Wow for en weekend

Hele tiden var du nærværende Mogens og kom med gode råd, og endda bundne opgaver. Den er ikke længere, end at jeg aldrig har taget så gode actionbilleder før.

Tusind tak Mogens, du har fået en ny fan

Jens Mikkelsen – Vejle

Kort sagt, enkelt og præcist

Før jeg deltager i kursus her i Nuuk (april 2013) , jeg tænke på at måske jeg vil ha’ det lidt svær til at forstår (især jeg haft ingen formel dansk undervisning) men i det to-dages kursus, jeg lært meget som jeg ikke forventer.

Dani Henriksen – Nuuk

Hej Mogens.

Du skal have tusind tak for en virkelig god og udbytterig dag!
Du er en rigtig god formidler og det, der før kurset virkede helt uforståeligt fik du gjort både tilgængeligt og anvendeligt.

Jeg glæder mig til at få meget mere glæde af mit kamera og vil holde øje med de kurser du udbyder og vender helt sikkert tilbage.

Jeg glæder mig til at få meget mere glæde af mit kamera og vil holde øje med de kurser du udbyder og vender helt sikkert tilbage.

Mange venlige hilsner.

Anita Klindt