Copyright infringement

Indholds- contentdage

 

En indholds- contentdagsaftale med Careteam Fotografi betyder, at du altid er sikret godt og relevant indhold til din virksomhed. I samarbejde planlægger og producerer vi video- og fotomateriale som du kan bruge på din hjemmeside, de sociale medier, nyhedsbreve, annoncer og meget mere.

Tanken bag contentdagen
Alle virksomheder har brug for aktuelt, relevant og spændende indhold til at fortælle deres historie og værdier. Det kan f.eks. være indhold til hjemmesider, sociale medier f.eks. Facebook og Youtube, men det kan også være billeder til offline brug f.eks. aviser, messestanden, reklamebrochure mm.
Med en Contentaftale får din virksomhed løbende produceret content, dvs. billeder indhold til Sociale medier og film, således at du som kunde altid er ude og præsentere de nyeste projekter, og du får styr på virksomhedens profil med en god præsentation af virksomheden, eller på billedgalleriet på din hjemmeside, eller et fedt banner til messestanden, og alt hvad der er af muligheder der imellem.

Hvem er contentdagene relevante for?
De kunder, der har en contentaftale med Careteam Fotografi, kan være  håndværkeren, som gerne vil have produceret billed- og video materiale fra et byggeprojekt, over til offentlige institutioner der løbende mangler frisk materiale til markedsføringen, over til virksomheder i transportbranchen, produktionsvirksomheder og service virksomheder.
Kort sagt alle der vil være synlige på deres kanaler med professionelt billede og video materiale kan have stor gavn af en contentaftale

Hvad kan man producere med en contentaftale?
I princippet kan man producere alt i billeder og film, naturligvis kan man ikke nå alt på en dag, men er der brug for flere dage og kan det ikke vente til næste måned har jeg lavet prisstærke tilkøb for mine content kunder.

Reklamevideo

                  – sælg dit produkt

 

En reklamevideo skal opbygges således den kan sælge dit produkt, kan man samtidig smide en historie og nogle gode følelser i er man godt i mål

Medarbejderfilm

           – medarbejdernes syn på din virksomhed

En medarbejder video kan ved første tanke virke som et forkert projekt, men det er effektivt at få dine medarbejdere til at fortælle om den fantastiske arbejdsplads du skaber, både i forhold til kunder, men også når du mangler arbejdskraft.
Det betyder at du i lokalsamfundet bliver kendt for at være en god arbejdsgiver.
Det vil give dig flere og bedre ansøgninger når du skal bruge nye folk.

 

 

 

 

Video på vej

 

 

 

 

Produktpræsentation

               – fortæl om dine produkter

 

Careteam Fotografi kan vi lave rene og kliniske produktpræsentationer, det kan laves med eksisterende baggrund eller på en hvid eller farvet baggrund.

CASESTORY

            – lad kunden fortælle

Casestorys tegner det mest troværdige billede af din virksomhed, kunderne fortæller om dig og din fantastiske service, eller det produkt du leverer. Du udvælger naturligvis kunden som vi laver videointerview med.

Og meget meget mere…

Mulighederne med content dagene stopper kun, når ideerne slipper op, og det gør de ikke lige med det samme. Careteam Fotografi laver contentdage med virksomheder og mængden af materiale, som virksomhederne har fået produceret er ganske enorm, på et år, dvs. 12 dage, når vi typisk +24 film +100 stillbilleder, som alt sammen kan bruges på de sociale medier, til virksomheds præsentationer, messer, brochurer mm.

Med en contentaftale med Careteam Fotografi er du sikker på at have aktuelt og professionelt produceret materiale nok til at lave opslag på din Facebook, LinkedIn, Instagram 2-3 gange i måneden.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst hjælper din virksomhed fremad. 

 

Billeder og videoer kan til enhver tid tilgås fra dit personlige online galleri, hvorfra de kan downloades.
Handelsbetingelser

Passer dit behov ikke til ovenstående, tilbydes også Abonnementsaftale.
Klik for at læse mere om Abonnementsaftale

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Fotograf: Mogens Christensen, Løgstør

Telefonnummer

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg kunder eller udenfor kontortiderne, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (gerne samme dag).

15 + 10 =

Vigtig GDPR info:
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig.
Læs vores persondatapolitik