Copyright infringement

Handelsbetingelser privat

Sidst revideret den 19. februar 2020 af Tryghedsmærket i Samarbejde med FDIH – Forening for Dansk Internet Handel

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på fotografi.careteam.dk
Fotografi.careteam.dk ejes af Careteam Fotografi, CVR-nr.: 3062 2472, Søndermarksvej 6, 9670 Løgstør – tlf. 2370 4747 – E-mailadresse: salg@careteam.dk.
Aftalerne indgås på dansk.

 

Betaling og levering

Vi modtager betaling med, Visa, Viabill, MasterCard, MobilePay. Beløbet trækkes først, når varen afsendes/afhentes eller leveres.
Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes.
Specielt for kampagnetilbud: her betaler du ved fotograferingen.

Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms. Oven i prisen kan tillægges prisen for fragt. Prisen vil fremgå i forbindelse med dit køb.
Du vælger fragtformen i slutningen af bestillingsforløbet. Der kan evt. pålægges betalingsgebyr, afhængig af den valgte betalingsform.
Eventuelle gebyrer vil blive oplyst i forbindelse med dit køb.

Vi leverer normalt varen 7-10 arbejdsdage dage efter dit køb. Vi leverer varerne med PostNord og vi leverer til Danmark

 

Fortrydelsesret

Når du som forbruger køber varer på internettet, har du normalt 30 dages fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven.

Når du bestiller billeder som er taget af Careteam Fotografi, gælder dette som specialfremstillede varer, og de er ikke omfattet af den lovpligtige fortrydelsesret.
Kontakt os så hurtigt som muligt, er din ordrer ikke videresendt fra os, vil vi gerne hjælpe med at få annulleret eller tilpasset din bestilling.

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen

Du har som forbruger 24 måneders reklamationsret efter købeloven. Det betyder, at hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen.

En mangel kan fx være en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel.

Opdager du en mangel, skal du reklamere til os ”inden rimelig tid”. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger.

Mener du at varen har en mangel beder vi dig så̊ detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Du skal altid kontakte os på telefon, vi vil gerne i dialog omkring din reklamation.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Nævnenes Hus’ klageportal: https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

EU-Kommissionen online klageportal kan også̊ anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse fotografen@careteam.dk.

Klagemulighed med Tryghedsmærket

Du kan oprette en klage via Tryghedsmærket og forsøge at løse problemet i samarbejde med webshoppen og Tryghedsmærket inden du klager ved hjælp af ovenstående muligheder.

 

Du kan oprette klagen her https://tryghedsmaerket.dk/complain