Copyright infringement

Jeg skaber minder

Jeg laver ikke bare billeder af mine kunder, men sammen med mine kunder.
Det er vigtigt for mig som fotograf, at du får lige de billeder du ønsker.
Derfor bruger jeg gerne den tid der skal til, for at vi sammen rammer lige den stil ønsker til Jeres bryllupsbilleder.

Jeg har her forsøgt at besvare alle de spørgsmål jeg i årene har fået til de mange møder jeg har været til med kommende brudepar.

 Hvor meget tid skal vi afsætte på vores bryllupsdag?

Baseret på erfaring, anbefaler jeg, at I planlægger at afsætte mindst en time (ekskl. familieportrætter).
På denne måde kan vi gå til de udvalgte steder, tage de helt rigtige bryllupsbilleder.
Min erfaring siger mig, at det altid fungerer bedst, når ingen føler at de skal skynde sig og bryllupsparret bare kan nyde også denne del af dagen.

 

Hvad er din fotografiske stil?

Enhver fotograf har sin særlige stil. Nogen har en meget smal og specialiseret stil, hvor det er ”take it or leave it”, mens andre fotografer er mere alsidige. Under alle omstændigheder er det vigtigt at vide, at I vælger en fotograf der kan levere den type billeder I kan lide.

Se billederne fra mit galleri, det er alle bilelder som jeg har taget. Kan i lide dem, så skal i arbejde videre med at få et møde med mig, og kan i ikke lide dem, eller ønsker i noget helt andet, så bør i finde en anden fotograf.

Kan du vise referencer?

For mig er Jeres samlede oplevelse, herunder oplevelsen af mig før, på og efter bryllupsdagen, meget vigtig. Her er det kun mit ord og tidligere brudepars udtalelser, der kan være til hjælp.
Med mindre I allerede har oplevet mig til et bryllup, hvor I var med som gæst.
Jeg har samlet nogle få udtalelser fra brudepar her på siden.

Udtalelse fra Maj og Alexander

Det var en helt uforglemmelig oplevelse at få taget billeder til vores bryllup, og vi taler stadigvæk om, hvor hyggeligt det var.

Vi kan på det varmeste anbefale Mogens som bryllupsfotograf 

Mogens arbejder meget professionelt

Mogens havde en åben tilgang og var med på alle vores (skøre)idéer til de forskellige billeder vi ønskede.
Der blev optaget videoer, taget bryllupsbillede og billeder af hele dagen, fra kirke til natmad, af både os og alle vores gæster. Mogens tager ikke opmærksomheden, men blender fint ind blandt gæsterne.

Vi fik efterfølgende alt materiale tilsendt digitalt, så vi selv kunne udvælge til print mm.

Mogens arbejder meget professionelt, og havde en masse gode idéer til lokationer, opstillinger osv. Tusind tak for at forevige vores uforglemmelige dag! 

Hilsen Sara og Martin, Vejle

Det var en dejlig og uforglemmelig dag

Vi nyder at se dine billeder, som vi synes, at de er meget gode og de beskriver godt begivenheden i den tid, du brugte at tage billeder.

Hvis nogen spørger os om, hviljen fotograf vi vil anbefale, tøver vi ikke med at anbefale dig.

Hilsen Mathilde og Peter, Vejle

Mogens er med på de sjoveste idéer

Vi kontaktede Mogens pr. telefon og hurtigt blev der aftalt et møde, hvor han kom hjem til os, så vi kunne aftale hvad der skulle foregå på dagen, hvilke billeder, profiler og hvor de skulle skulle tages.

Mogens er jo en erfaren fotograf så han kom os med masse af gode idéer og tanker. Jeg, Mike havde jo et stort ønske om og få taget et ” frækt ” bryllupsfoto og uden så meget pjat sagde Mogens – Ingen problem, det gør vi da bare..

Vi fik endda arrangeret drone billeder da Mogens os har disse kontakter- Drone billederne blev taget hvor gæsterne stod i et hjerte og os i midten – HELT PERFEKT.

Mødet var skønt og vi havde ro i maven og var helt trygge. Mogens sagde jeg, kører sgu lige forbi Børkop vandmølle hvor vi skulle afholde festen og finder mig de gode steder. Så hans forarbejde er der bestemt ikke noget og sætte en finger på.

På selve dagen blev der taget billeder da vi kom ud og stod foran kirken af både os selv og med familien og vores børn. Hvor vi sad i bilen som vi havde lejet og selvfølgelig nede ved Børkop vandmølle.

Billederne fik vi adgang til på en server som vi kunne logge ind og vælge de billeder som vi havde lyst til samt bestille ved ham i de str. vi nu engang ønskede.

Mogens er meget professionel og han er med på de sjoveste idéer. Vi kan varmt anbefale Mogens og for derfor de bedste anbefalinger herfra.

Med venlig hilsen Rikkelise og Mike

Vi var glade for at bruge Mogens

Vi var rigtig glade for at få Mogens til at komme og tage vores bryllupsbilleder på den store dag.

Mogens besøgte os en dag, hvor vi gik alt igennem for hvad vi ønskede os til dagen, og hvilke slags billeder vi foretrak.

På bryllupsdagen sørgede han for at der var billeder af enhver type, kirkebilleder, stemningsbilleder, portrætbilleder af os og de nærmeste, samt romantiske modelbilleder.
Det var både sjovt og udfordrende for os to at skulle stå model, men vores datter og os blev guidet rigtig godt igennem det og det er endt med mange utrolig gode billeder.

På bryllupsrejsen kunne vi endda nyde samtlige fantastiske billeder digital, da Mogens sendte dem alle umiddelbart efter.

Mange tak for et rigtig godt samarbejde til vores store dag!

Anders og Pernille, Vejle

Vi var super glade for dine fine billeder

Vi var super glade for dine fine billeder.
Vi syntes du fangede mange gode øjeblikke på film og løste de ønsker vi havde til fotos på stranden, samt før, under og efter festen på restauranten.

Vi kunne godt lide du tog teten når der var brug for det men samtidig ikke “fyldte” for meget.

Billederne blev super fine og de små touch i redigeringen gjorde en forskel.

Alina og Martin, Odense

Skal vi mødes med dig før brylluppet?

Selvom det ikke er et krav, vil jeg meget gerne mødes med Jer, før den store dag.
Det er der flere grunde til. Den første er, at jeg får en idé om hvilket par I er og dermed kan jeg få den optimale forberedelse til mit arbejde som bryllupsfotograf. På mødet kan vi sammen  lave den helt rigtige plan for Jeres billeder og aftale en pris der passer med Jeres ønsker. Har I en traditionel romantisk tilgang til Jeres bryllupsbilleder eller vil I have noget lidt mere skørt og utraditionelt, så er et møde før brylluppet der helt rigtige sted at aftale det.

En anden grund til at, det møde er en god idé er, at I kan fornemme om I som brudepar og jeg som bryllupsfotograf har den rigtige kemi. Hvis I har tillid til mig, får I med garanti bedre billeder, og på dagen kan i slappe af og lade mig om at fange stemningen og skabe nogle fantastiske varige minder fra Jeres bryllup.

Tager du kun billeder i Jylland?

Nej. Uanset om I skal bruge en bryllupsfotograf  i Jylland, eller på Fyn eller Sjælland, tager jeg gerne turen til lige netop jeres bryllup..
Da mit firma ligger i NordJylland, har jeg naturligvis de fleste af mine kunder i den del af landet, men I kan sagtens booke mig til Jeres bryllup uanset hvor i landet i bor.
Jeg er med i et landsdækkende netværk af bryllupsfotografer, så jeg kan også henvise til en lokal fotograf hvis i foretrækker det.

Hvor lang tid går der før vi får vores billeder?

Min behandlingstid er normalt 10-12 arbejdsdage. Jeg sender dog altid et enkelt eller to billeder, en dag eller to efter brylluppet, som i f.eks kan bruge på sociale medier. 

 

Får vi alle billederne?

Nej det gør i ikke. De billeder jeg som fotograf ikke kan godkende, billeder med lukkede øjne, dårlig beskæring, hår der blæser ind foran ansigtet og andre tilsvarende typer af billeder, bliver sorteret fra. Man kan vel sige at de billeder jeg som fotograf kan stå bag, bliver leveret til Jer.

Hvordan betaler vi for billederne?

I kontrakten er betingelserne for dagen skrevet ned.
Der kan betales med bankoverførsel, Mobile Pay og kontanter.
Den samlede betaling skal være foretaget senest på bryllupsdagen. 

Hvor længe er du tilgængelig på bryllupsdagen?

Jeg er der i det tidsrum vi har aftalt.
Jeg kan godt lide at der ikke er stress på, så jeg er der altid ca. 30 min. før vi starter.

 

Kan man aflyse?

Jeg har kun oplevet at et bryllup bliver aflyst under covid-19, men det er alligevel rart at have afklaret hvilke konsekvenser dette måtte have. Jeg tager et depositum på kr. 1.000,- så låser jeg dagen i min kalender, så den ikke kan bookes til anden side. Aflysninger grundet covid-19 respekteres, og datoen kan flyttes til en ny dato.

  

Hvad er vilkårene, hvis bryllupsdatoen ændres?

Bryllupssæsonen er kort, og der kun 20-25 dage, hvor omkring 90% af alle bryllupper afholdes. Det er derfor svært at genbooke en dato, hvis bryllupsdagen flyttes. Jeg er dog altid lydhør overfor en snak om hvordan vi kommer i mål med den nye dato.

 

Hvad sker der hvis du som fotograf bliver syg?

Jeg vil starte med at sige, at jeg i de mere end 30 år jeg har fotograferet, har aflyst et bryllup.
Gennem mit landsækkende netværk af fotografer, har jeg ved flere lejligheder hjulpet kolleger der oplevede pludselig sygdom på dagen. Skulle det ske at jeg bliver syg, vil jeg kontakte netværket, og på den måde søge efter en anden fotograf, der kan tage opgaven til samme pris.

 

 

 

Hvordan er din sikkerhed omkring vores billeder.
Efter hjemkomst fra Jeres bryllup, indlæses billederne på min computer, og der bliver automatisk taget krypteret backup i skyen, så jeg har tre kopier af dine billeder (memoyrkort, computer og backup)
Jeg vil aldrig sælge Jeres billeder til tredjemand, men jeg vil gerne have lov til at bruge de bedste billeder i min fremtidige markedsføring.

Bruger du vores billeder bagefter?
Det er et lovkrav at i tilkendegiver hvordan i ønsker jeg skal gemme og bruge billederne efterfølgende. Dette sker ved at i udfylder en samtykkeerklæring, den kan i se her:
https://fotografi.careteam.dk/fotografen/samtykke-erklaering/

Det kan virke lidt regelret, men det er for Jeres skyld at loven om GDPR er lavet, og det tager 2 min.

Har du spørgsmål der ikke er vist her på siden, må du endelig kontakte mig.

Udtalelse fra Maj og Alexander

Det var en helt uforglemmelig oplevelse at få taget billeder til vores bryllup, og vi taler stadigvæk om, hvor hyggeligt det var.

Vi kan på det varmeste anbefale Mogens som bryllupsfotograf 

Mogens arbejder meget professionelt

Mogens havde en åben tilgang og var med på alle vores (skøre)idéer til de forskellige billeder vi ønskede.
Der blev optaget videoer, taget bryllupsbillede og billeder af hele dagen, fra kirke til natmad, af både os og alle vores gæster. Mogens tager ikke opmærksomheden, men blender fint ind blandt gæsterne.

Vi fik efterfølgende alt materiale tilsendt digitalt, så vi selv kunne udvælge til print mm.

Mogens arbejder meget professionelt, og havde en masse gode idéer til lokationer, opstillinger osv. Tusind tak for at forevige vores uforglemmelige dag! 

Hilsen Sara og Martin, Vejle

Det var en dejlig og uforglemmelig dag

Vi nyder at se dine billeder, som vi synes, at de er meget gode og de beskriver godt begivenheden i den tid, du brugte at tage billeder.

Hvis nogen spørger os om, hviljen fotograf vi vil anbefale, tøver vi ikke med at anbefale dig.

Hilsen Mathilde og Peter, Vejle

Mogens er med på de sjoveste idéer

Vi kontaktede Mogens pr. telefon og hurtigt blev der aftalt et møde, hvor han kom hjem til os, så vi kunne aftale hvad der skulle foregå på dagen, hvilke billeder, profiler og hvor de skulle skulle tages.

Mogens er jo en erfaren fotograf så han kom os med masse af gode idéer og tanker. Jeg, Mike havde jo et stort ønske om og få taget et ” frækt ” bryllupsfoto og uden så meget pjat sagde Mogens – Ingen problem, det gør vi da bare..

Vi fik endda arrangeret drone billeder da Mogens os har disse kontakter- Drone billederne blev taget hvor gæsterne stod i et hjerte og os i midten – HELT PERFEKT.

Mødet var skønt og vi havde ro i maven og var helt trygge. Mogens sagde jeg, kører sgu lige forbi Børkop vandmølle hvor vi skulle afholde festen og finder mig de gode steder. Så hans forarbejde er der bestemt ikke noget og sætte en finger på.

På selve dagen blev der taget billeder da vi kom ud og stod foran kirken af både os selv og med familien og vores børn. Hvor vi sad i bilen som vi havde lejet og selvfølgelig nede ved Børkop vandmølle.

Billederne fik vi adgang til på en server som vi kunne logge ind og vælge de billeder som vi havde lyst til samt bestille ved ham i de str. vi nu engang ønskede.

Mogens er meget professionel og han er med på de sjoveste idéer. Vi kan varmt anbefale Mogens og for derfor de bedste anbefalinger herfra.

Med venlig hilsen Rikkelise og Mike

Vi var glade for at bruge Mogens

Vi var rigtig glade for at få Mogens til at komme og tage vores bryllupsbilleder på den store dag.

Mogens besøgte os en dag, hvor vi gik alt igennem for hvad vi ønskede os til dagen, og hvilke slags billeder vi foretrak.

På bryllupsdagen sørgede han for at der var billeder af enhver type, kirkebilleder, stemningsbilleder, portrætbilleder af os og de nærmeste, samt romantiske modelbilleder.
Det var både sjovt og udfordrende for os to at skulle stå model, men vores datter og os blev guidet rigtig godt igennem det og det er endt med mange utrolig gode billeder.

På bryllupsrejsen kunne vi endda nyde samtlige fantastiske billeder digital, da Mogens sendte dem alle umiddelbart efter.

Mange tak for et rigtig godt samarbejde til vores store dag!

Anders og Pernille, Vejle

Vi var super glade for dine fine billeder

Vi var super glade for dine fine billeder.
Vi syntes du fangede mange gode øjeblikke på film og løste de ønsker vi havde til fotos på stranden, samt før, under og efter festen på restauranten.

Vi kunne godt lide du tog teten når der var brug for det men samtidig ikke “fyldte” for meget.

Billederne blev super fine og de små touch i redigeringen gjorde en forskel.

Alina og Martin, Odense

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Fotograf: Mogens Christensen, Løgstør

Telefonnummer

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg kunder eller udenfor kontortiderne, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (gerne samme dag).

8 + 2 =

Vigtig GDPR info:
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig.
Læs vores persondatapolitik