Copyright infringement

Samtykke erklæring

Fra den 25. maj 2018, er det et lovkrav at du som kunde skal godkende hvordan jeg bruger og gemmer dine billeder og videoer. Det er i dag en nødvendig del af, at drive en fotografisk virksomhed.

Loven om GDPR er en beskyttelse af dine oplysninger og billeder ikke bliver misbrugt.
Når du udfylder formularen skal du tilkendegiver du overfor mig, om og i så fald, hvor længe jeg skal opbevare dine billeder/videoer, og om jeg må bruge udvalgte fotos og videoklip i min fremtidige markedsføring, i annoncer, sociale medier, reklamematerialer osv..

Kontakt mig endelig hvis du/I har spørgsmål til denne samtykkeerklæring. Ønsker du at trække din samtykkeerklæring tilbage, kan det gøres ved at du kontakter mig pr. e-mail.
Vær opmærksom på, at der vil være en række ydelser, som ikke kan leveres uden samtykke.

Udfyld venligst nedenstående samtykke erklæring
Bemærk: alle felter med en * skal udfyldes før du kan sende den.

Samtykkeerklæring

 • Ved at underskrive denne erklæring giver jeg samtykke til, at Careteam Fotografi, CVR: 30622472, behandler følgende personoplysninger om mig når jeg har købt fotografering hos selskabet, som jeg ønsker selskabet skal behandle og opbevare for mig i relation til eventuel genskabelse af filer:
 • DD dash MM dash YYYY
 • Har du ikke fået et ordrenr. af os, springer du dette felt over
 • Hvis ikke du er momsregistreret skriv da dit navn
 • Jeg kan til enhver tid rette kontakt til Careteam Fotografi med anmodning om indsigt i de personoplysninger Careteam Fotografi har om mig, gøre indsigelse mod behandlingen, kræve berigtigelse, sletning eller blokering af personoplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde behandlet i strid med lovgivningen. Jeg bekræfter ved indsendelse af denne erklæring, at jeg:
  • Er indforstået med, at Careteam Fotografi behandler de nævnte personoplysninger om mig
  • At personoplysningerne ikke videregives til tredjeparter
  • Er gjort opmærksom på, at jeg kan klage over behandlingen af mine personoplysninger til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, telefonnummer: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk
  • Er indforstået med, at det er frivilligt at indsende denne samtykkeerklæring. Hvis jeg ikke sender/underskriver erklæringen, vil Careteam Fotografi slette mine billeder/videoer efter endt samarbejde.
  • Til enhver tid kan tilbagekalde mit samtykke med den konsekvens, at Careteam Fotografi sletter billeder/videoer, og alle oplysninger.
Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden 2010

Fotograf: Mogens Christensen, Løgstør

Telefonnummer

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg kunder eller udenfor kontortiderne, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (gerne samme dag).

10 + 14 =

Vigtig GDPR info:
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig.
Læs vores persondatapolitik