Copyright infringement

Bryllupsfotograf til Jeres bryllup

                                              – en oplevelse for livet

 

Det hele starter nogle måneder inden brylluppet, hvor vi på et formøde, lærer Jer at kende.
Derefter laver vi en aftalt aftale om hvilken typer billeder der skal tages, hvem og hvornår, og specielle ønsker/hensyn klares også.

Alt dette ender ud i en egentlig kontrakt, hvor alt der er aftalt står på, det er Jeres sikkerhed for at jeg leverer det vi har aftalt.

På bryllupsdagen, søger jeg altid for en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor jeg som professionel fotograf sørger for, at i som brud og brudgom har de bedste forudsætninger for at agere og være til stede foran kameraet.

Skulle jeg blive forhindre i tilfælde af sygdom, prøver jeg gennem mit landsdækkende netværk, at sende en anden fotograf til at klare opgaven. (Jeg har fotograferet bryllupper siden 1985, og jeg har aldrig måtte aflyse.)

 

Bryllupsfotograf - Himmerland & NordJylland

Udtalelse fra Maj og Alexander

Det var en helt uforglemmelig oplevelse at få taget billeder til vores bryllup, og vi taler stadigvæk om, hvor hyggeligt det var.

Vi kan på det varmeste anbefale Mogens som bryllups fotograf 

Find den rigtige bryllups fotograf

Spørgsmål og svar om bryllups fotografering

Udtalelse fra Sara og Martin fra Vejle

Mogens havde en åben tilgang og var med på alle vores (skøre)idéer til de forskellige billeder vi ønskede.
Der blev optaget videoer, taget bryllupsbillede og billeder af hele dagen, fra kirke til natmad, af både os og alle vores gæster. Mogens tager ikke opmærksomheden, men blender fint ind blandt gæsterne.
Vi fik efterfølgende alt materiale tilsendt digitalt, så vi selv kunne udvælge til print mm. Mogens arbejder meget professionelt, og havde en masse gode idéer til lokationer, opstillinger osv. Tusind tak for at forevige vores uforglemmelige dag!

Hilsen Sara og Martin, Vejle

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Fotograf: Mogens Christensen, Løgstør

Telefonnummer

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg kunder eller udenfor kontortiderne, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (gerne samme dag).

7 + 13 =

Vigtig GDPR info:
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig.
Læs vores persondatapolitik

Mine kunder der har søgt på bryllup eller bryllupsfotograf kommer mest fra 7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev