Copyright infringement

Bryllupsfotograf til Jeres bryllup

                                              – en oplevelse for livet

 

Når vi træder ind i bryllupsuniverset, åbner der sig en verden af følelser, forventninger og minder.
Som jeres bryllupsfotograf er det min ære og fornøjelse at fange disse øjeblikke og skabe billeder, der fortæller jeres unikke kærlighedshistorie.

Forberedelse og Formøde

Måneder før den store dag mødes vi til et formøde. Her lærer jeg jer at kende – jeres personligheder, jeres historie og jeres drømme. Vi taler om, hvad I ønsker at fange på billederne: de stjålne blikke, de hjertevarme smil og de tårer af glæde. Vi skaber en plan, der er skræddersyet til jer – hvilke øjeblikke skal foreviges, hvem skal være med, og hvornår skal det ske?

 

Kontrakten: Jeres Sikkerhed

Alt, hvad vi aftaler, nedfældes i en kontrakt. Det er jeres sikkerhed for, at jeg leverer det, vi har talt om. Fra de første forberedelser til det sidste dansetrin – intet går tabt. Jeres bryllupsdag er en engangsbegivenhed, og mine billeder skal bevare den magi for altid. 

Bryllupsfotograf - Himmerland & NordJylland

Udtalelse fra Maj og Alexander

Det var en helt uforglemmelig oplevelse at få taget billeder til vores bryllup, og vi taler stadigvæk om, hvor hyggeligt det var.

Vi kan på det varmeste anbefale Mogens som bryllups fotograf 

Bryllupsdagen: Atmosfære og Professionalisme

På selve bryllupsdagen er mit mål at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære. Som professionel fotograf guider jeg jer og hjælper jer med at føle jer trygge foran kameraet. Jeg fanger de spontane øjeblikke, de dyrebare smil og de intense blikke. Hvert billede er en del af jeres kærlighedshistorie, og jeg er taknemmelig for at være en del af den.


Nødplan: Sygdom og Uforudsete Hindringer

Livet er fuld af overraskelser, og skulle jeg blive forhindret på dagen, har jeg et landsdækkende netværk af dygtige fotografer. Jeg lover jer, at jeg vil gøre alt for at finde en erstatning, sådan at Jeres bryllup bliver foreviget. Jeg har i øvrigt aldrig aflyst en fotografering

Udtalelse fra Maj og Alexander

Det var en helt uforglemmelig oplevelse at få taget billeder til vores bryllup, og vi taler stadigvæk om, hvor hyggeligt det var.

Vi kan på det varmeste anbefale Mogens som bryllups fotograf 

Find den rigtige
bryllups fotograf

Spørgsmål og svar om
bryllups fotografering

Udtalelse fra Sara og Martin fra Vejle

Mogens havde en åben tilgang og var med på alle vores (skøre)idéer til de forskellige billeder vi ønskede.
Der blev optaget videoer, taget bryllupsbillede og billeder af hele dagen, fra kirke til natmad, af både os og alle vores gæster. Mogens tager ikke opmærksomheden, men blender fint ind blandt gæsterne.
Vi fik efterfølgende alt materiale tilsendt digitalt, så vi selv kunne udvælge til print mm. Mogens arbejder meget professionelt, og havde en masse gode idéer til lokationer, opstillinger osv. Tusind tak for at forevige vores uforglemmelige dag!

Hilsen Sara og Martin, Vejle

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Fotograf: Mogens Christensen, Løgstør

Telefonnummer

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg kunder eller udenfor kontortiderne, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (gerne samme dag).

13 + 14 =

Vigtig GDPR info:
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig.
Læs vores persondatapolitik

Mine kunder der har søgt på bryllup eller bryllupsfotograf kommer mest fra 7700 Thisted – 7800 Nykøbing Mors – 7900 Skive – 7950 Erslev – 7990 Øster Assels – 8800 Viborg – 8831 Løgstrup – 8832 Skals – 8840 Bjerringbro – 8860 Ulstrup – 9000 Aalborg  – 9200 Aalborg SV – 9210 Aalborg SØ – 9230 Svenstrup – 9240 Nibe – 9400 Nørre Sundby – 9440 Aabybro –  – 9460 Brovst – 9490 Pandrup – 9493 Saltum – 9600 Aars – 9631 Gedsted – 9640 Farsø – 9670 Løgstør – 9681 Ranum – 9690 Fjerritslev – 9800 Hjørring