Copyright infringement

Ansvarsfraskrivelse

Careteam Fotografi er forpligtet til at holde denne hjemmeside opdateret og indholdet korrekt.
Skulle du mod forventning finde noget, der enten ikke er korrekt eller ikke opdateret, vil vi sætte stor pris på, om du informerer os.
Fortæl os gerne. hvor på siden du fandt informationen, der bør rettes. Vi kigger på det så hurtigt som muligt. Du kan kontakte os på: fotografen(@)careteam.dk

Vi er ikke ansvarlig for tab som følge af unøjagtigheder eller ufuldstændighed eller for tab som følge af problemer forårsaget af eller iboende ved formidling af information via internettet, såsom forstyrrelser eller afbrydelser. Ved brug af webformularer stræber vi efter at begrænse antallet af krævede felter til et minimum. For ethvert tab, der er lidt som følge af brugen af ​​data, rådgivning eller ideer leveret af eller på vegne af Careteam Fotografi via dette websted, Careteam Fotografi accepterer intet ansvar.

Alle intellektuelle ejendomsrettigheder til indhold på denne hjemmeside tilfalder Careteam Fotografi

Kopiering, formidling og anden brug af disse materialer er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse fra Careteam Fotografi, undtagen og kun i det omfang det ellers er fastsat i forordninger eller lov (som f.eks. Retten til at citere), medmindre det specifikke indhold tilsiger noget andet.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med tilgængeligheden af ​​webstedet, så tøv ikke med at kontakte os.