Copyright infringement

Bryllupsfotograf – sådan vælger du den rigtige

Det vigtigt, at I finder den helt rigtige bryllupsfotograf. Jeg kan ikke træffe beslutningen for jer, men vil alligevel gerne give et par stikord med på vejen.

 

Hvordan vælger I den rigtige bryllupsfotograf?

I er netop ved at foretage den svære beslutning om valget af en bryllupsfotograf. 
Næst efter valget af stedet hvor brylluppet skal afholdes, er valget af bryllupsfotograf for mange brudepar øverst på listen over de vigtigste beslutninger.
Det er der naturligvis en god grund til. Efter brudevalsen er danset, kagen er spist og gæsterne taget hjem, er det fotografierne der skal minde jer, jeres børn og jeres børnebørn om dén dag hvor I besluttede at sige ja til hinanden.

Derfor er det vigtigt, at I finder den helt rigtige bryllupsfotograf. Jeg kan ikke træffe beslutningen for jer, men vil alligevel gerne give et par stikord med på vejen.

Der er flere tinge at tænke på, når I vælger, f.eks:

Bryllupsfotografens stil
Er vel det vigtigste: I skal kunne lide den fotografiske stil som fotografen står for.
Jeg antager at I er landet her på siden, fordi billederne på min hjemmeside taler til jer, og fordi I kan forestille jer at kunne vise lignende bryllupsbilleder til jeres familie og venner efter jeres bryllup.
Fotografisk stil handler om hvordan billederne komponeres, hvordan lyset bruges, og hvordan jeres bryllupsfotograf agerer i øjeblikket. Det er ikke sikkert I præcist kan sætte ord på, hvad I godt kan lide, men efter at I har været rundt på forskellige hjemmesider hvor fotografer viser deres billeder, har I nok allerede en ret god idé om hvad der fungerer for jer, og hvad det er I søger.

Bryllupsfotografens erfaring
Selvom jeres bryllupsdag er planlagt ned til mindste detalje, er det en dag fyldt med overraskelser og med spænding og nerver der sidder uden på tøjet.
I har brug for en fotograf der er problemløser og som rolig og fattet følger jer på dagen. En, der lige meget hvad dagen bringer, kan være som en fisk I vandet, og være tilstede i øjeblikket for at finde de helt rigtige vinkler, det helt rigtige lys, og de helt rigtigt udtryk hos jer og jeres gæster.

I har hundredevis af ting at tænke på før og under brylluppet. I har brug for tryghed og vished om at I, lige meget hvad der sker, får smukke billeder af jeres bryllup.

Bryllupsfotografering og bryllupsbilleder

Bryllupsfotografen leverer minderne fra den store dag.
I får  bryllupsbilleder med masser af kant og personlighed.
Jeg elsker at tage skønne romantiske bryllupsfotos udendørs.
Jeg gør alt hvad jeg kan for at i får en speciel dag.
Book mig og I får en professionel bryllupsfotograf med speciale i stemningsfyldte og kreative bryllupsbilleder.

Ligegyldigt hvor i Jylland i skal holde bryllup i Jylland, hjælper jeg altid gerne med gode råd til valg af foto lokation i det område i skal fotograferes. Skal i holde jeres bryllup på rådhuset, i en have eller vies i kirken, så der ikke mange opgaver jeg ikke før har prøvet.

Det er altid vigtigt for os at I føler jer trygge under selve bryllupsfotograferingen.  Vi ved alle sammen hvad et bryllup koster, og derfor sikrer jeg mig altid, at i for det bedste resultat fra den store dag.
Det betyder at jeg altid har ekstra fotoudstyr med, hvis nu der skulle opstå en fejl, ligesom vi optager samtidigt på to memorykort, hvis nu det ene skulle gå i stykker.
Efter hjemkomst fra et bryllup, er det første jeg gør, at indlæse billederne på computeren, og vi tager samtidigt en backup til et sikkert online backupfirma.

Vi sørger altid for at få lavet en masse flotte detaljefotos af blandt andet: bryllupskage, vielsesringe, brudekjole, bryllupstransport, brudepar, bryllupsfest, brudebuket og meget mere.

Jobbet som bryllups fotograf er både sjovt og spændende.
Der er også vigtigt man får nogle gode skud af brudgommen og bestman i kirken. Vi ved også godt hvad man tager på til et bryllup.
Vi ankommer altid neutralt og pænt klædt. 

 Hvad er prisen?

“Pris og kvalitet hænger sammen”, længere er den ikke.

Bliver i tilbudt en billig bryllupsfotograf er det som regel sådan at prisen afspejler sig i det efterfølgende produkt.

Fremkomsten af digitale kameraer har gjort at faktisk alle kan tage billeder, men enhver kan også gå i Harald Nyborg og købe et komplet sæt værktøj, men det betyder jo ikke at din bil kommer til at køre optimalt efter et besøg hos vedkommende.

En god bryllupsfotograf der har specialiseret sig i bryllupsfotografering, ved hvad hans service er værd. Så pas på med de billige bryllupsfotografer og portaler der tilbyder de bedste billeder til den billigste pris.
Uanset om i skal bruge en lokal eller en landsdækkende bryllupsfotograf, så vil i opleve at de gode bryllupsfotografer ofte booket ud i fremtiden og de går sjældent på kompromis med deres pris eller kvalitet. Pas på i ikke bliver for prisfikserede når det kommer til at bevare livets største minde via en professionel fotograf.

Klinik Careteam, hypnose og hypnoterapi siden  2010

Fotograf: Mogens Christensen, Løgstør

Telefonnummer

Har du et spørgsmål til det du lige har læst, skal du være velkommen til at kontakte mig på telefonen eller via denne kontaktformular.

Ringer du til mig, mens jeg har jeg kunder eller udenfor kontortiderne, møder du min telefonsvarer. Indtaler du besked på denne kontakter jeg dig så snart jeg er klar (gerne samme dag).

5 + 9 =

Vigtig GDPR info:
Efter afsendelse af svaret til dig, slettes din besked og dermed alle oplysninger vi har om dig.
Læs vores persondatapolitik